Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez lehet az új koronavírus?

Ez lehet az új koronavírus?

Figyelt kérdés
3 hete olyan tüneteim vannak mintha megfáztam volna és volt 1-2 reggel amikor lázas tüneteim voltak de lázam nem volt,remegtem fájtak a végtagjaim és rázott a hideg. Most nagyon bevan pirosodva a torkom és néha köhintek de se nehézlégzésem se semmi ilyesmim nincs. Orrom néha bedugul de általában tiszta. Nem nagyon mászkáltam az utcán csak ha tényleg fontos volt. 17/f

2020. ápr. 28. 22:30
 1/2 anonim válasza:
46%

3 fő tünete van: láz, szárazköhögés, torokfájás. Emellett a nehézlégzés is felléphet, de főleg olyan betegeknél, akik valamilyen krónikus problémában is szenvednek (pl COPD, tüdőtumor stb.)

Lehet hogy az, sok embernél nagyon enyhe tünetek jelentkeznek, viszon olyan is van aki lábon kihordja, és panasza is alig volt, mást pedig ledönt.

Háziorvostól kell kérni otthoni mintavételt, vagy kórházba is megcsinálják ezt, de én ugy gondolom, hogy ez egy mezei megfázás, tüneti kezelés javasolt!

2020. ápr. 28. 22:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Az orromat sima vízes orrspray-el szoktam kitisztítani, ha esetleg bedugul ez olyan 2 naponta tortenik meg. Meleg teát szoktam még inni meg a szokásos dolgok amikro megfázik az ember, gyógyszert nem szedek, mert nincs mire szedni, néha egy kicsit fáj a fejem de akkor elpihenek inkább.
2020. ápr. 28. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!