Pár naponta zöld, ragacsos torokváladék, évek óta tart, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2-3 éve tart a probléma, pár naponta elkezd fájdogálni a torkom, aztán nagy nehezen néha sikerül felkrákognom a váladékot, ami kB borsó méretű, ragacsos, zöld, szagtalan.. Köhögni nem köhögök, nem is dohányzom, így fogalmam nincs mégis mi lehet ez.. Néhány háziorvosnál már megfordultam, mindegyik leszarta, azt mondták "majd kitisztul magától a szervezetem".. Ja, 3 éve pont ezt tapasztalom.. Volt, hogy 1-2 hónapig nem jött elő, de aztán újra. Kihez fordulhatnék, tudja valaki mi ez?2020. ápr. 28. 14:18
1/2 anonim válasza:
soha semmit nem mondott a doki ugyanúgy, de nekem is pár naponta ez van, csak világosabb cuccal ://
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül ezzel a problémával. :( Annyit mondott a doki kB. másfél éve, hogy "majd a szervezetem kitisztul magától".. De azóta is csak várom.
2020. máj. 25. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!