Vannak itt olyanok akik jelenleh is anorexiában szenvednek?
Sziasztok. Vannak itt anorexiások,vagy bulimiások? Vagy esetleg akik mind kettőben szenvednek? Én is így vagyok. Szóval akinek volt már vagy van is ahoz fordulok.
Ti hogy élitek meg?
Mióta vagytok benne?
Mitől alakult ki?
Előre is köszönöm a válaszotokat.

Szia! 12-14 éves koromban anorexiás voltam, utána bulimiába alakult. Jártam pszichiáterhez (állami) egy évig kb, nem sokat segített, mert anyámmal mindent megosztott és nem voltam őszinte hozzá.
A kialakulás okában nem vagyok biztos, még nem találtam meg.
A családi zűrök biztos...
Rosszul élem meg, mert évek óta rombolom magamat, és mindenki azt hiszi, túl vagyok rajta. Elköltöztem albérletbe, párommal élek, és ugyanúgy túleszem magam, és bulimiás vagyok. Szépen csendben. Nem ez határoz meg, nem törődök ezzel annyit, de nehéz ezt megélni.
Nem tudom, valaha ki fogok-e mászni belőle, sokszor elhatározom, hogy ma nem, aztán mégis belecsúszok. És ez megy évek óta.
Már rengetegmindenen túl vagyok, de ha valakinek van sikersztorija, jótanácsa, szerintem ossza meg, a kérdezőnek is biztos jót tenne :)
Kitartás

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!