Lehet endometriózis?
Az lenne a kérdésem hogy laparoszkópiát mikor csinálnak diagnosztikus céllal? Félek hogy endometriózisom van amit a hüvelyi UH nem feltétlen mutat.A tüneteim nagyon fájdalmas alhasi görcsök menzesz alatt de attól függetlenül is szokott lenni ,hányinger, derékfájás menzesz idején. A vérzésem sokkal erősebb mint amilyen régen volt ,hol késik hol pedig hamarabb jön. A sex pedig iszonyatosan fájdalmas és már egyáltalán nem bírom mert sírni kell annyira fáj.
24/L
Köszönöm a választ.
Eddig 2 orvosnál voltam az egyik azt mondta gyulladás a másik szerint pcos
1. vagyok
Nekem MR szerint adenomiózisom van. Ki kellene venni a méhemet, hátha megszűnnének a tüneteim (ugyanazok vannak nekem is, mint neked plusz véres, nagyon fájdalmas székelés) de a koromból kifolyólag nem nyúl hozzá a doki. Voltam a dokim felettesénél is. Ő pl talált egy nagy csomót (ettől fájhat az együttlét) de a dokim a laparoszkópnál semmit sem talált.
Érdekes dolgok ezek. Vagyis inkább borzasztóan bele lehet ebbe fáradni... Kitartást kívánok neked mert kelleni fog, hidd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!