Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A futárszolgálatok és az...

A futárszolgálatok és az alkalmazottai miért nem elővigyázatosabbak a koronavírus alatt?

Figyelt kérdés

Akárhányszor hoztak eddig akármilyen csomagot nekem, egyik futáron se volt se maszk se kesztyű. Kérdem én, a futárok, akik naponta több emberhez is szállítanak, és nem tudják betartani munkájuk során a 1.5 méter távolságot (mert ugye aláírás stb) nekik nem lenne ez kötelező? És ezt nagyobb cégeknél egyaránt tapasztaltam pl. GLS, Sprinter stb..

Értem én hogy a futárok a munkájukat végzik vagy, hogy ugyanúgy el tudják kapni ,de legalább ne fertőzzenek már más embereket is ha esetleg bennük van a koronavírus.

2020. ápr. 24. 12:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ritka egy idióta lehetsz te bakker!

Hol olvastál olyat a kérdésemben, hogy én magam miatt sírok?!

Konkrétan ha a futárok nem hordanak maszkot az persze, hogy rájuk veszélyes mert ők is elkapják de ugyanúgy viszik tovább a vevőknek... nem tudom mi a rosszabb, egy futár akin nincs se maszk se kesztyű és naponta találkozik 20 emberrel (csak mondtam egy számot) vagy egy vásárló aki maximum a családjával, mert konkrétan a helyzet súlyossága miatt munkanélküli. Szerintem egyértelmű, de ezek szerint nálad nem...

A másik meg, mint ha ez olyan új vagy szokatlan kérés lenne... egy vidéki városban élek. Itt még a pizzafutárok vagy egyéb más szolgáltatást nyújtó emberkék is hordanak maszkot . Nem hinném, hogy egy ilyen nagy forgalmú cégnek problémát tudna okozni pár komolyabb maszk beszerzése. De látom nem érted a dolog lényegét okostojás!

2020. ápr. 24. 13:39
 12/13 anonim ***** válasza:
írj mail-t a cégeknek, vagy kérdezd a futároktól. csak itt tudsz kérdezősködni anonim??
2020. ápr. 24. 13:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ablak mögött kell integetni a futárnak hogy tegye le a csomagot, vagy előre kikészíteni a helyet odaírni ide tegye kérem a csomagot, és bemondod telefonban a kódot. Vagy tenni egy átlátszó nejlont pl a baseballsapka szemellenzőjére, hogy legyen valami az arc előtt nehogy követlenül rádfújjon. (pl nejlon mappából ki lehet vágni nejlont, vagy nagy palackból)
2020. ápr. 26. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!