A futárszolgálatok és az alkalmazottai miért nem elővigyázatosabbak a koronavírus alatt?
Akárhányszor hoztak eddig akármilyen csomagot nekem, egyik futáron se volt se maszk se kesztyű. Kérdem én, a futárok, akik naponta több emberhez is szállítanak, és nem tudják betartani munkájuk során a 1.5 méter távolságot (mert ugye aláírás stb) nekik nem lenne ez kötelező? És ezt nagyobb cégeknél egyaránt tapasztaltam pl. GLS, Sprinter stb..
Értem én hogy a futárok a munkájukat végzik vagy, hogy ugyanúgy el tudják kapni ,de legalább ne fertőzzenek már más embereket is ha esetleg bennük van a koronavírus.
Ritka egy idióta lehetsz te bakker!
Hol olvastál olyat a kérdésemben, hogy én magam miatt sírok?!
Konkrétan ha a futárok nem hordanak maszkot az persze, hogy rájuk veszélyes mert ők is elkapják de ugyanúgy viszik tovább a vevőknek... nem tudom mi a rosszabb, egy futár akin nincs se maszk se kesztyű és naponta találkozik 20 emberrel (csak mondtam egy számot) vagy egy vásárló aki maximum a családjával, mert konkrétan a helyzet súlyossága miatt munkanélküli. Szerintem egyértelmű, de ezek szerint nálad nem...
A másik meg, mint ha ez olyan új vagy szokatlan kérés lenne... egy vidéki városban élek. Itt még a pizzafutárok vagy egyéb más szolgáltatást nyújtó emberkék is hordanak maszkot . Nem hinném, hogy egy ilyen nagy forgalmú cégnek problémát tudna okozni pár komolyabb maszk beszerzése. De látom nem érted a dolog lényegét okostojás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!