Sos Mitől lehet ez a hónapok óta tartó nyálka a torkomban?
Még annyi, hogy halogattam az orvoshoz menést, most meg nem feltétlen akarok egy ilyen probléma miatt menni..
Van egyébként poratka allergiám, attól lehet?
Rendszeresen takarítunk, meg tisztaságban élünk, de persze ettől a por az mindenhol ott van.
Ezt a nyálkát hurutnak hívják. Nekem is szoktt lenni, én voltam dokinál, nekem a herpesz velejárójaként jelentkezett (ki tud jönni a torkodban is, bár ha neked az nem fájt, akkor nem valószínű, hogy az lenne). A herpesz torok pirosságot, és apró piros göbökről ismerhető fel a totrokban.
Javaslom, hogy szedj hurutoldót és ha tudod, köhögd fel és köpd ki zsebkendőbe vagy a wc-be.
Szia!
Hasonló problèmám van nekem is. A reflux okozhat ilyen jellegű tünetet, nekem legalàbbis telefonon ezt mondta az orvosom. Jelenleg különböző teákat, salvus vizet tesztelek, hátha valamelyik bevállna, de eddig semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!