Ütésszerű foltok testszerte?
Helló.
Pár hete észrevettem, hogy a karomon, a lábamon és mostmár a fenékhez közeli részen is megjelent egy. Itthon szerintük csak elpattantak az erek, de korábban nem volt ilyen. Szerintetek fel kéne hívnom a háziorvost, hogy mit gondol? Mert mostanában más tünetek is voltak mint a folytonos álmosság és izületfájdalom, néha fájni szokott a kezem, a hátam ok nélkül. :(
Csak úgy nem kezdenek elpattanni az erek szerteszét az ember testén.
Vashiány tünetei is lehetnek akár, ami ha nincs kezelve, akkor komoly gondokat is okozhat!
Mindenképp hívd fel, az a biztos.
Az álmosság, fáradékonyság gyakran vérszegénységre utal. A véres hányás is jelezheti ezt. Ez meg azt, hogy gyomorfekélyed van. Így veszíted a vért. A foltok miatt lehet véralvadás probléma is.
Nem vagyok orvos. Az összefüggésekre figyeltem fel.
Tudom, hogy a csapból is ez folyik, de egy megfigyelés alapján COVID-os lehet. Egy megfigyelés alapján foltok jelentek meg a lábon. Esetleg az ízületi fájdalom is lehet ez. Mennyire lehet ennek hinni azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!