Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mérgezés után helyrejöhetett...

Mérgezés után helyrejöhetett teljesen a vese?

Figyelt kérdés

Vesegyulladásom lett tőle, nem, nem megölni akartam magam, rossz és nagyon nagy volt NEKEM az Apranax, amit felírtak...

A teljes történet, hogy 3 hónap rosszullétbe telt, mire rájöttek, mi bajom.

Az eredmények jók voltak. Viszont azután már nem ugyanolyan mint előtte sokszor fáj tompán a vesém, előtte soha stb. Szerintem nem funkcionál úgy, mint korábban! Plusz 24 vagyok, így is magasról tettek rám minden orvos.

A legerősebb Apranaxot és egy hétig! Nem is érzem, miért írják fel, ha ennyire veszélyes, nem volt panaszom előtte!

Szerintem ne szedjétek ezt a gyógyszert, főleg az erőset! Most, ha az én vesémet tönkretette, mit csinál egy időssel...

2020. ápr. 19. 22:57
 1/8 A kérdező kommentje:

Ja és ez nem felfázás szerű tüneteket okozott, hanem nagyon durva rosszullétet, hetek alatt fokozatosan rosszabbodott és veseelégtelenség lett a vége!

Mondanom sem kell, hogy azt se érdekelték, hogy kaptam, meg magamtól hagytam abba, háziorvosnál is voltam, de szerinte pihenjek, vírus.

2020. ápr. 19. 23:00
 2/8 anarchy666 ***** válasza:
És hány szemet szedtél belőle naponta?
2020. ápr. 19. 23:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha veseelégtelenséged lenne, nem hiszem, hogy itt írogatnál.
2020. ápr. 19. 23:35
 4/8 A kérdező kommentje:
3 éve volt... El voltam vele 3 hónapot, hogy nem kezelték... Csak a vesém sokat fáj tompán azóta. 2 darabot kellett bevenni egy nap, azt hiszem!
2020. ápr. 19. 23:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Most dialízisre kerültél és várod a transzplantot? Ezt jelentené a veseelégtelenség. Mekkora a kreatininszinted?
2020. ápr. 20. 07:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Acut nephritis, akkor infúziót, meg antibiotikumot kaptam! Helyrejött elvileg!

Most már nagyon régóta nem volt vérvétel 🙄 Akkor azt hiszem 1500 umol/l volt.

Csak azt nem értem, hogy most nem kell kontroll sem, meg semmi! Vagy miért nem lehet évente labor...

2020. ápr. 20. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:
1500 irtó magas, arra már dialízis kell. Jobb lenne, ha tudnál járni kontrollra, ami évente egyszer egyébként sem árt. Próbáld meg majd lebeszélni a dokiddal, ha nem lesz ekkora káosz.
2020. ápr. 20. 12:22
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:

Acut nephritissel nem lehet 3 évet kihúzni.

Nem értek a gyógyszerekhez, de szerintem ennek ehhez nincs köze.

2020. ápr. 24. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!