Mérgezés után helyrejöhetett teljesen a vese?
Vesegyulladásom lett tőle, nem, nem megölni akartam magam, rossz és nagyon nagy volt NEKEM az Apranax, amit felírtak...
A teljes történet, hogy 3 hónap rosszullétbe telt, mire rájöttek, mi bajom.
Az eredmények jók voltak. Viszont azután már nem ugyanolyan mint előtte sokszor fáj tompán a vesém, előtte soha stb. Szerintem nem funkcionál úgy, mint korábban! Plusz 24 vagyok, így is magasról tettek rám minden orvos.
A legerősebb Apranaxot és egy hétig! Nem is érzem, miért írják fel, ha ennyire veszélyes, nem volt panaszom előtte!
Szerintem ne szedjétek ezt a gyógyszert, főleg az erőset! Most, ha az én vesémet tönkretette, mit csinál egy időssel...
Ja és ez nem felfázás szerű tüneteket okozott, hanem nagyon durva rosszullétet, hetek alatt fokozatosan rosszabbodott és veseelégtelenség lett a vége!
Mondanom sem kell, hogy azt se érdekelték, hogy kaptam, meg magamtól hagytam abba, háziorvosnál is voltam, de szerinte pihenjek, vírus.
Acut nephritis, akkor infúziót, meg antibiotikumot kaptam! Helyrejött elvileg!
Most már nagyon régóta nem volt vérvétel 🙄 Akkor azt hiszem 1500 umol/l volt.
Csak azt nem értem, hogy most nem kell kontroll sem, meg semmi! Vagy miért nem lehet évente labor...
Acut nephritissel nem lehet 3 évet kihúzni.
Nem értek a gyógyszerekhez, de szerintem ennek ehhez nincs köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!