Nagyon-nagyon száraz, hámlik a bőröm. Bőrgyógyász által felírt testápolót használok, de nem az igazi. Se a bőrgyógyász, se a kenőcs, szeretném lecserélni mindkettőt. Tudtok esetleg valami jó testápolót, vagy Szegeden kiváló bőrgyógyászt?
Én is így voltam.
Aztan anyukám hozott nekem körömvirág kenőcsöt. Egy csoda.
Mondjuk az első pár napban elég sokszor kellett lennem magam vele. De megérte és olcsó
Az én bőröm is most rettentően ki van száradva, húzódik az egész arcom.kb 1 hete vettem
Dm- be saját márkás termékei közül (babylove) arc- és kézvédő krémet. 75 ml 500 Ft körüli áron.Sárga tubusos krém, egy kisbaba arca van az elején :)
Próbáld ki,nekem használt. Nem drága, nem nagy összeg egy próbát megér hátha neked is beválik. Mégha vmiért megy a kukába ,akkor sem fáj az ember feje h több ezret kidobott...de nekem jót tett a bőrömnek. :)
bioderma atoderm
(csak patikában lehet venni) kék a felirat, fehér tubus. az atoderm szó fontos, mert ez erősebb típus. kézkrémem van, de azt hiszem ,testápoló is van belőle. egy kézkrém 1500 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!