Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi baj lehet a talpamban?

Mi baj lehet a talpamban?

Figyelt kérdés
Egy hete arra ébredtem fel, hogy bedagadt a talpam. Nem tudtam ráállni, annyira fájt. Borogattam, pihentettem, egy hétig kényszerpihenő. Feketenadálytővel kenegettem, illetve szedtem ízületi gyulladáscsökkentőt. Lement a duzzanat, azonban még mindig nem tudok rendesen járni vele. A fájdalom a negyedik (gyűrűs) lábujj alatt jelentkezik. Kérlek aki tud segítsen.
2020. ápr. 15. 17:32
 1/4 loge12345 válasza:
Hívd fel a háziorvosodat ezek alapján nem tudok többet tanácsolni
2020. ápr. 16. 13:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez megtörtént. Ő írta fel az appranaxot, de telefonon keresztül ő sem tud többet, fogadni pedig nem fogadnak sehol.
2020. ápr. 16. 13:55
 3/4 anonim válasza:

Lehetséges hogy izületi gyulladás. Legalábbis nekem hasonló tüneteim voltak. Ha nálad is erről van szó, akkor talpi bőmye gyulladás a neve.

Ennek az oka a túlterhelés, de akár a rossz cipő is okozhatja.

Ha már lement a duzzanat, és nagyjából jól tudsz sétálni rajta, akkor jó úton vagy. Pihentesd amennyit csak tudod, kenegesd fekete nadálytővel, esetleg jégzselével ha érzed hogy aznap túlterhelted és ízületi gyulladáscsökkentőt szedj. Sajnos ez nem gyorsan gyógyuló nyavalya, hiszen a talpad elég sokszor használod amikor talpraállsz, mégha azt a részt próbálod kímélni, akkor is fogod.

Kitartást!

2020. ápr. 16. 18:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Végre egy kielégítő válasz.

Igyekszem pihentetni amennyit csak lehet.

Köszi, ment a zöld like jel.

2020. ápr. 16. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!