Tüdőgyulladás meggyógyulhatott kb.1 hóbap alatt különösebb kezelés nélkül?
Jaj félrediagnosztizáltak engem is már párszor, 3 éve a vesémmel volt baj, minden marhaságot kitalált, de egy vér és vizeletvizsgálat, á azt hónapokig nem... Ekkor rendelt ugye az orvos, most az sem, meg azt momdta, ő veszélyeztetett, ezzel nem foglalkozik... 35 éves... Ügyeleten voltam, már be sem engedtek senkit...
Ezt meg kicsit durvának tartottam, hogy mentőt hívjak... Meg engem nem is tesztelnének, meg azzal se lennék előrébb, de nem vagyok súlyos beteg és nincs magas láz, meg nem voltam külföldön. Nem tesztelik ezeket...
Mindenesetre durva, hogy eddig sokszor voltam beteg, de ilyen nem volt és most itt a korona. Nekem már meggyőződésem, hogy az, de ki tudja...
De volt egy ismerősöm, akinek ful ugyanezek a tünetek voltak, hidegrázás, meg fájt és szű a tüdejénél, kiderüpt az van neki! Csak náluk volt rendelés. Kőrház nagyon messze van! Otthon vagyok hetek óta és javult, szóval... Meg lehet ez baromságnak hangzik, de mintha az orvosok nem is segíteni akarnának, hanem aki beteg rúgjunk bele és nem kell támogatás, vagy segítséf, de pluszban bántank, meg nem ellátni, bántani.. Nekem ez a tapasztalatom, lehet ha nem szemét lett volna az orvos, meg egyszer a sürgősségi, akkor még segítséget is kértem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!