Miért bagatellizálják az orvosok a genitális herpeszt?
Mintha az egész betegség arról szólna, hogy néhány havonta pár nap alatt gyógyuló apró kiütéseid vannak.
Elképesztő fáradtsággal, levertséggel jár az a hét ami alatt teljesen begyógyulnak a kiütések. Koncentrálási problémáim is vannak olyankor, fáj a fejem meg izomfájdalmat is okoz.
És olvastam hogy sok más embernek is ezekkel jár.
Akkor meg miért nem veszik komolyabban a tesztelését? Azért terjed mert nincs benne az alap nemi betegség szűrésekbe.
20
Elhiszem, hogy láttál de engem az nem nyugtat.
Egy életben sem rákot sem herpeszt sem más betegséget nem kellene megtapasztalni!
23
Ekkora egy kretént jesszusom. Még a kérdést sem akarja értelmezni.
Felejts már el engem! Ott vannak milliók akik szenvednek miatta mert nem szűrnek! Direkt hagyják, hogy a tünetmentesek terjesszék!
És olvass utána, óvszerrel is terjed, úgyhogy hiába védekezel. Mert ez bőrbetegség és nem nemi!
Egyetlen megoldás, szűrés és fertőzöttek absztinenciája illetve egymással való közösülése.
Szerinted, ha valaki tudja magáról, hogy fertőzött, absztinenciát fog tartani? Na, persze, nagyon életszerű elvárás!
Sok hiv pozitív sem teszi. (Sajnos).
28
Nem fog lehet, de legalább mondja meg a kur.va életbe a potenciális szexpartnerének. Mert ő neki is jól esne ha valaki szólna szex előtt, hogy valamilyen nemi betegsége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!