Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Édesanyám bekattant, mit...

Édesanyám bekattant, mit csináljak?

Figyelt kérdés

43 éves az anyukám, bezárt a bolt, ahol dolgozik határozatlan időre. Neki mindig valamit csinálnia kell... Takarít, mos, főz, stb...

Amióta a koronavírus megjelent, egyfolytában mindent elolvas róla... MINDENNAP NÉZI, HOGY HÁNYAN HALTAK MEG, MEG MINDEN....

Egy hete körülbelül egyfolytában méregeti a “lázát”, ami állítólag 37°.. Elmondtam neki, hogy ez még teljesen normális testhőmérséklet... A válasza az volt, hogy hát de neki 36,2° szokott lenni... meg, hogy Úr isten, tuti koronás.

Azt mondta, hogy olyan melegnek érzi magát mindig. (Tudni kell a 8.-on lakunk, itt mindig nagyon meleg van).

Már a tököm ki van vele... Mit csináljak, őszintén? Hívjam ki neki a házi dokit, hogy leálljon a hülyeségével? (Feltettem neki a kérdést, amire a válasz az volt, hogy nem kell, nem kell...)

2020. ápr. 13. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Most mással nem is lehet foglalkozni.Én is megnézem naponta többször is,hogy hány fertőzött/halott van,és egyre gyakrabban érzem magam betegnek.Nem tudsz vele mit csinálni,örül neki,hogy lefoglalja magát.Vagy tereld el a figyelmét,beszélgess vele olyan dolgokról,amik érdeklik.Kérd meg,hogy tanítson meg ezt-azt elkészíteni vagy keress neki egy jó sorozatot.
2020. ápr. 13. 14:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket. Már tényleg nagyon zavar ez az egész...
2020. ápr. 13. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Hány ilyen lesz még, meg öngyilkos, plusz családon belüli erőszak. De ez nem számít, csak a COVID-tőle megmentett párszáz amúgy is halálos beteg ember +2 életben töltött hónapja...
2020. ápr. 13. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Mi van?
2020. ápr. 13. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
En kereskedelemben dolgozok napi 2000-3000 emberrel talalkozok. En is allandoan forrosagot erzek allandoan melegem van sosem vagyok lazas. Stressz es a helyzet alkotta hipohondria... Most az is eszlel tuneteket aki sosem beteg hidd el. Most folyij az orrom semmi mas bajom nincs de nem aggodok ennyire mint anyud.
2020. ápr. 13. 15:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki hogy én már túl vagyok rajta és túl fogja élni bármi történjen. Szedjen vitamint és étkezzen tartalmasan, mozogjon és az pont elég hogy egy kis hőemelkedéssel, torokfájással megússza. Nekem csak ennyi volt és bevallom eléggé rémísztően fulladtam utána még hosszú napokig. De ezt már ne mondd el neki lécci. Egyébként pont olyan idős vagyok mint ő.
2020. ápr. 14. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!