Összesítve a koronavírus fertőzöttek kb.5%-a súlyos, intenzív ellátásra szoruló. De 60 év alattiakra ez kb. hány százalék lehet? Teljesen elhanyagolható?
18:30
" Mondom ezt +60-as férfiként."
Te sem hülyülsz már meg jobban!!
Krónikus betegséggel bőven lehet élni 10+ évet is.
Diabetes pl... 15%-os a halálozása!
Dobsz egy kockával egyet és ha 6-os akkor meghalsz diabetessel ha idősebb vagy.
Ugyan ez magasvérnyomás, dohányzás, szívbetegségekkel is.
KSH szerint 2 millió veszélyeztetett van csak a hazánkban, aki még éveket élhetne.
Na, hiszékenyek, ezt figyeljétek.
14: És megint ezzel a balfék Gődénnyel jössz, aki még csak nem orvos xD Ebben a videóban olyan "szaktekintélyekre" hivatkozik, akik után egy kisebb utánanézéssel kiderül, hogy nemhogy nem szaktekintélyek, de közük sincs a virológiához, és semmilyen komolyabb kutatási eredményük nincsen.
Tessék, itt egy videó, amelyben részletesen utánajárnak ennek, gyakorlatilag porig alázza ezt a szerencsétlen Gődényt: https://www.youtube.com/watch?v=O-6SYhbIblw
Gödénnyel én sem tudok azonosulni. A "járvánnyal" kapcsolatos kijelentéseivel azonban igen. És tartom, amit előzőleg, 8-as válaszolóként írtam. A tegnapi nappal Mo-on 144-en haltak meg "koronavírus következtében". Az ország népessége csaknem 10 millió fő. Tehát 100 000 emberből másfél :-)) hal meg a járványban.
Ahogy mondtam, csak az öregek, a végzetesen legyengült immunrendszerűek. És mitől gyengül le ennyire az immunrendszer? Ne legyenek illúzióink! A boltokban kapható élelmiszernek látszó tárgyaktól.
2009-ben százezres fácántelepet gázosítottam el, míg 10 méterrel arrébb, a kerítésen túl a fácánok vígan élték az életüket. Kutya bajuk sem volt! Ők ugyanis nem tápon, hanem természetes táplálékon éltek. Az utóbbi 100 évben 40 000 vegyi anyagot használt fel az emberiség, és ebből 800 még ma is megtalálható a kajáinkban. Ezek szinergikus hatását soha senki nem vizsgálta. És akkor még nem beszéltünk a mindenben jelen levő glifozátról, a talajvizeinkben még ma is magas koncentráltságú atrazinról, és a mindenbe (tápba és humán élelembe) nyakig tömött ízfokozóról. Ez egy lizin nevű vegyület, ami a szervezetben az arginin helyét veszi el, végzetesen lerontva ezzel a hajszáleres keringést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!