Lehet agydaganatom van?
Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés, de néha komolyan megijedek, és eszembe jut.. vagy csak túl sok orvosos sorozatot nézek?
Már régóta, talán másfél éve, nagyon sűrűn fáj a fejem, főleg este és reggel. Ébren feküdni nem bírok sokáig, mert ha fekszem (és nem alszom) akkor megfájdul a fejem. Az elmúlt bő fél évben nagyon sokat romlott a látásom szerintem. Amúgy is rossz a szemem kiskorom óta, de fél évvel ezelőttig sosem tapasztaltam romlást, nem kellett erősebb szemüveg sem. Fél éve viszont észreveszem egyre többször, hogy olyan dolgokat nem látok, amiket eddig igen (pl. 2 méterre a falon az órát). Ébredés után pedig extrém rossz a szemem, van, hogy csak foltokat látok, és 5 centire a tükörben nem látom jól magam. Aztán kicsit kitisztul, de a látásom biztosan rosszabb. Én mindig nagyon türelmes ember voltam, halál nyugodt, de már egy ideje semmihez és senkihez sincs türelmem. Lényegében ezek a tünetek, mást nem nagyon vettem észre, hacsak az nem számít, hogy amúgy eléggé remeg a kezem sokszor, főleg, ha koncentrálni kell. 18 éves lány vagyok. Plusz nem tudom, ez tünet lehet-e, vagy csak amúgy is álmodozó típus vagyok, de sokszor elképzelem, hogy van valaki itt mellettem, odaképzelek embereket az üres szobába, és képes vagyok velük magamban beszélgetni, minta valami szerepjátékot játszanék, mint a kisgyerekek. de tudom, hogy nem igazi, és ha van valaki más a közelemben, akkor nem csinálok ilyet.
Két ismerősömnek volt agydaganata, mindkettő igen rövid idő alatt halt meg. 34 és 27 évesek voltak. Egyiknek nem volt fejfájása.
Nekem 4 éve folyamatos (igen, minden egyes másodpercben) fejfájásom van, vannak jobb és rosszabb napjaim. Ha nagyon fáj a fejem és migrénes jellegű a fájdalom, akkor én is rosszabbul látok. Nincs agydaganatom, makk egészséges vagyok (végigjártam minden orvost, mostanában futottam volna még egy kört, de a járvány miatt ez csúszik)
El kell menni orvoshoz és kivizsgáltatni magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!