Mekkorának kéne lennie a számoknak, hogy elhidjék végre, hogy veszélyes a koronavírus?
69%, neked is csak képzeletbeli barátaid vannak max.
Egyébként nekem van jópár olasz ismerősöm, mert éltem kint 2012-ben, illetve rendszeresen járok ki Olaszországba. Szóval van képem a kinti helyzetről. Ha nem lennének ezek a hülye lezárások, akkor áprilisban is mentem volna :/
Emellett a jó példa sajnos, hogy jogosan ürítették ki a kórházakat.
Berobbant az öregek otthonában, 14 mentővel vitték be a betegeket... 100+ fertőzött... közülük 20-an is meghalhatnak.
Ilyen hirtelen ugrások és gócok miatt fognak nagyon hirtelen megtellni az intenzívek (Dél Pestiben 32 ágy van csak? O.o) és már buktuk is az eüt.
Ha most ott lenne 10000 krónikus beteg a rendeléseken meg az ágyakon, akkor őket is vinné a kór egyből. Sajnos ez patthelyzet.
Az itteni kórházban is van egy 28 éves kritikus állapotban, leállt vesével.
Persze ez csak két eset, szerencsére fiatalok között ritka az ilyen, és társulhat alapbetegség mellé.
Sajnos vannak akik genetikailag érzékenyek rá, és szisztémás fertőzést kapnak. ACE2 receptor minden szövetben van, így kialakulhat egy több szervet érintő életveszélyes állapot is.
...De ismétlem ez elég ritka.
15-ös ilyenről beszélek. De ezt a következtetést az is le tudja vonni, aki csak egy morzsányit gondolkodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!