Elszámoltam magam és elfogyott az inzulinom, holnap írjak fel, apukámnak van metfrominja, beszedhetem, ér valamit!?
Ér legalább valamennyit?
Elég magas a vércukrom ha nem szúrom az inzulint.
Úhh. Ez nagyon durva.
Reméljük holnap reggelig nem lesz gond.
Hívogasd még a háziorvost... basszus ez a dolguk. TVzik otthon vagy mi a franc?
Ez a dolguk? Nekik nem lehet magánéletük, vagy te miben vagy? Neki is van munkaideje, mint mindenki másnak. Ezen kívül lehet hívni az ügyletet, végső esetben a mentőket.
Nem a kérdezőt akarom bántani, de azért vedd már észre, hogy itt a beteg hibázott, nem a háziorvos.
Krízis eset van, ilyenkor a háziorvosoknak nagy a felelőssége. Nem, most lehet nincs szabadidejük! Igen is vegye fel a telefont, mert lehet súlyos eset.
Még ha nem is "kötelező" katasztrófahelyzetben kellene támogatni a betegeket.
Főleg hogy kb telefonon dolgoznak.
Látod hogy elhajtottál... ennél durvább eseteket is elhajtanak a kórházakból.
Lassan tényleg háborús állapot lesz.
Írtam másik kérdéshez, az egyik legjobb barátomat elzavarták aranyér ambuláns kezeléssel. 5 napon keresztül vértócsát székelt, és volt hogy alapból átvérzett a székpárna.
Kórházban azt mondták nem végzik el az ambuláns kezelést a járványhelyzetre tekintettel.
Az a szerencse hogy azóta csillapodott neki, és korábban már kezelték lézeresen pont ezzel, így nem ijedt meg hogy napokon keresztül vértócsa van a WCben.
Soha nem hívok ennyiszer és ilyen későn senkit.
És nem, nem csak az én hibám, teljesen kezdő vagyok... És egyébként normális tájékoztatást sem kaptam.
VIDOEBOL tanultam meg beadni az inzulint... 🙄
De mindegy is. Most 12 a cukrom és imádkozom reggelig..
Egyébként meg orvos(!) esküt tett ami neki reggel 8-16ig él, hanem az év 365 napján.
És ha egy inzulin függő cukorbeteg hívja 5x akkor talán gondolhatja, hogy fontos.
Akkor írj neki egy SMSt szerintem. Hogy írjon receptet. Nem Auto SMS volt az szerintem.
Fél perc lenne megnyomni 2 rohadt gombot kb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!