Mit csináljak, ha nagyon fáj a hátam, immár mindkét oldalon a bordáimnál, elöl a mellkasom is, meg oldalt és menninis alig bírok?
Két hete, "psizkosul megfázott" a család. Szüleim is nyomják náthás tünetekkel, mint én. De ők nem hisznek a betegségekben, tudom, nehéz elhinni, de nem...
Múlt héten már mondtam, hogy bal oldalt fáj, nem múlik, senkinek nem múlik ez a betegség... Közölték, hogy "kinyitottad az ablakod, megfázott a hátad...".
Orvost nem hívhatok, rendelés nincs és engem ki fognak csinálni, mert "rövidnadrágban flangálsz, megfáztál, azt nem engedem, hogy felhívd...".
Egészen 3 hete még csak boltban sem voltam, 3 hetr voltam egy félórára postán stb.
Kérlek segítsetek, nem kamu, engem szarrá ócsárolnak...
Egyre rosszabb! Nagyon félek!
A megoldás egyszerű.
Hívd fel a 112 segélyhívót. Mond el a tüneteidet és tedd hozzá, hogy a családod nem akarja engedni, hogy bármilyen segítséget hívj. Azért mert nem hisznek a vírusban.
Írogathatsz ide, vagy végre kezedbe veheted az életed és cselekedhetsz.
C és D vitamint, cinket, grapefruit mag cseppet engednek venni ? Hagymateát ihatsz ? Kamillával inhalálni engednek ?
Egyébként meg tényleg a 112-t kéne hívnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!