Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak, ha nagyon fáj...

Mit csináljak, ha nagyon fáj a hátam, immár mindkét oldalon a bordáimnál, elöl a mellkasom is, meg oldalt és menninis alig bírok?

Figyelt kérdés

Két hete, "psizkosul megfázott" a család. Szüleim is nyomják náthás tünetekkel, mint én. De ők nem hisznek a betegségekben, tudom, nehéz elhinni, de nem...

Múlt héten már mondtam, hogy bal oldalt fáj, nem múlik, senkinek nem múlik ez a betegség... Közölték, hogy "kinyitottad az ablakod, megfázott a hátad...".

Orvost nem hívhatok, rendelés nincs és engem ki fognak csinálni, mert "rövidnadrágban flangálsz, megfáztál, azt nem engedem, hogy felhívd...".

Egészen 3 hete még csak boltban sem voltam, 3 hetr voltam egy félórára postán stb.

Kérlek segítsetek, nem kamu, engem szarrá ócsárolnak...

Egyre rosszabb! Nagyon félek!

2020. ápr. 6. 17:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A megoldás egyszerű.

Hívd fel a 112 segélyhívót. Mond el a tüneteidet és tedd hozzá, hogy a családod nem akarja engedni, hogy bármilyen segítséget hívj. Azért mert nem hisznek a vírusban.

Írogathatsz ide, vagy végre kezedbe veheted az életed és cselekedhetsz.

2020. ápr. 6. 19:08
 12/14 anonim ***** válasza:

C és D vitamint, cinket, grapefruit mag cseppet engednek venni ? Hagymateát ihatsz ? Kamillával inhalálni engednek ?

Egyébként meg tényleg a 112-t kéne hívnod.

2020. ápr. 6. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:
A 112 felhívod és kapsz segítséget. Ők majd tudják hová kell továbbkapcsolni. Mindegyik embernek mond el, hogy a családod nem akarja engedni, hogy segítséget kapj.
2020. ápr. 6. 19:17
 14/14 anonim ***** válasza:
+ bántanak is. Ezt is mond el.
2020. ápr. 6. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!