Kinek tudnám most megmutatni a bőrelvátozásom? Lehet hogy sürgős eset.
Figyelt kérdés
Pár hónapja megjelent rajtam egy bőrelvátozás. Be is jelentkeztem szakrendelésbe. Májusra kaptam időpontot ami most természetesen elmarad. Anyám szerint érdemes lenne mihamarabb megmutatni szakembernek ki tudja mi az. Neten még hasonlót sem találtam képek között.2020. ápr. 4. 19:10
2/7 anonim válasza:
Vannak orvosok akik pl Skype-on, Messengeren tartanak konzultációt. Keress egy ilyen orvost Én úgy gondolom, hogy egy fiatalabbat. Valószínű jobban otthon van a netes lehetőségekben...
Vagy küldesz jó minőségű fotót neki.
Szerintem ez a legjobb esélyed a jelen helyzetben.
3/7 A kérdező kommentje:
Most nézem van távbőrgyógyászat is. Nem olcsó, de ha nem lesz más...köszi
2020. ápr. 4. 19:48
4/7 anonim válasza:
Azt olvastam az egyik kérdésnél hogy a sote honlapján vagy hol neten diagnosztizálnak
5/7 anonim válasza:
A bőrgyógyász itt nem nagyon rúg a labdába. Keress egy kínai orvost, vagy egy hozzáértő természetgyógyászt.
6/7 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok.
Ne fizess érte. Ha egy kórházban dolgozó orvost keresel a veszélyhelyzetre tekintettel biztos találsz olyat aki megnézi.
Én ezt tenném.
7/7 anonim válasza:
5-ös
Kínai orvost persze. Mert Kínában kevesebb a beteg, mint máshol és mindenki 140 évig él. Ja, nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!