Fehér gennygömb a mandulámon. Mi lehet ez?
Krónikus tüszős mandulagyulladásnak hívják. Ezért akarták kivenni...
A mandula ott gyűjti a bacikat gócként, és amint gyengül az immunrendszered egyből elszabadulnak és fertőzést okoznak.
Nem egészséges, de most vele kell élned amíg az EÜ ilyen szívás.
Viszont nem genny. Nekem is volt, stressznel, odafigyelesnel jobban. Harminc eve nincs gondom veluk, miota valahogy nem rettegek miatta. Ovatosan, vattaspalcikaval volt, hogy el tudtam tavolitani nyomasra. Oblogetes jo.
Nekem a minden nathara felirt antibitikumtol lett kronikus gyulladasom, 11-16 eves koromig egy ordogi kor volt, es egyre erosebb gyogyszert adtak, mire egy het mulva ujra beteg lettem. Nem vagyok egyebkent antibiotikum ellenes, felre ne ertsen senki!
Belementem a mutetbe, de mikozben a gyulladas miatt halogattak, egy gegesz azt mondta, nincs bajom. Hulyeseget mondott, de akkor letettem a mutetrol.
Szoval mar egyutt tudok elni a szottyadt, krateres mandulaimmal, jok a leleteim.
Vigyazz rajuk, de ne rettegj.
#2 Ácsi! Az mandulakő! Ha el tudod távolítani akkor az mandulakő, ami a kráterekben gyülekező mindenféle anyag. Ez kb ártalmatlan.
Amit a kérdező ír az nem biztos hogy az.
Ha kb maga a mandulatest foltos, az bizony tüszős mandulagyulladás. Össze lehet keverni, de azért látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!