Azzal, hogy egy autóban ülök valakivel, és hogy többen szívunk egy cigarettát, milyen betegségeket kaphatok el?
Figyelt kérdés
Értem itt az agyhártyagyulladást, férgeket, herpeszt és minden mást. Nektek van/volt valamilyen betegségetek, amit nem a ti felelőtlenségetekből kaptatok el?#herpesz #betegség #fertőzés #higiénia #féreg #agyhártya-gyulladás #fertőződés #orsósféreg #bélféref
2020. márc. 29. 17:22
1/13 anonim válasza:
Egyszer egy nagyon csúnya mandulagyulladást elkaptam gimiben, amikor az egyik osztálytársam rendszeresen beleivott a vizembe amit vittem magammal. Nagyon rossz volt, azóta nem engedem senkinek, hogy igyon az üvegemből
2/13 anonim válasza:
Nyál átvitelével bármit elkaphatsz így. Szóval konkrétan és egészen pontosan mindent. A nemi betegségektől kezdve a vírusig.
3/13 anonim válasza:
Herpeszt simán elkaphatsz ilyentől.
4/13 anonim válasza:
Nekem is a herpesz jutott eszembe először, de minden olyat ami nyállal terjedhet elkapható így.
5/13 A kérdező kommentje:
Férgeket/parazitákat ilyen módon lehet elkapni szerintetek? Elvileg van ami emberről emberre is terjed, akár köhögés útján, és sok féregfertőzés tünetmentes.
2020. márc. 29. 17:56
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mentek a pacsik <3
2020. márc. 29. 17:59
7/13 A kérdező kommentje:
Esetleg van itt olyan akinek már volt parazitafertőzése? Milyen tünetekkel járt?
2020. márc. 29. 18:04
8/13 anonim válasza:
Hagyd abba a füvezést. Minden szart elkaphatsz. Most olyat is ami nem élsz túl. Ráadásul olyan buta leszel tőle mint a tök.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem hallottatok az ismerősi körötökben olyat, hogy valakinek fertőző agyhártyagyulladása volt? Nagyon érdekelne, hogy mekkora az esély arra, hogy egy egészséges ember elkaphassa, és hogy terjed-e köhögéssel!
2020. márc. 30. 22:30
10/13 A kérdező kommentje:
Kár, hogy senki nem jártas ebben a témában :( interneten is nehéz megtalálni, hogy mekkora az esélye annak, hogy pusztán azzal, hogy egy autóban ülök valakivel, mekkora az esély rá, hogy pl fertőző agyhártyagyulladásom lesz, vagy bélférgem :/
2020. ápr. 13. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!