2 hete lázas vagyok és nagyon fáj a hátam, mit csináljak?
22n
2 hete ébredtem torokfájásra és lázra. A láz, hol hőmemelekedés, hol magasabb, plusz torokfájás, orrfolyás... Akkor kezdődött a hátfájdalom, fent a bordáimnál, kenegettem ilyen gyulladáscsökkentő kenőccsel.
Viszont megijedtem, mert nem múlik el...
Mi folyik a csapból?? Nem vagyok koronás..
.
Az orvos meg 2 hete nem rendel.
Biztos, hogy nem az, meg az nem segít rajtam...
Hétvége van, meg távgyógyít? Most ilyenekkel nem foglalkoznak, egy kislány is így került az inetnzívre.
Nem rendel. Lehet máshol rendelnek, itt nem.
Kórház, a legközelebbi 64 km?? Hol élek, mert ugye csak Budapest van...
Meg ezzel amúgy sem foglalkoznak ügyeleten, eddig is elhajtottak volna, főleg, hogy nem kiúgróan magas a lázam... Ez sajnos egy ilyen helyzet, hogy most nem tudsz orvoshoz menni, otthon gyógyulsz... Vészhelyzeteket látnak el, nem az a helxzet, ami 3 hete volt.
Egyedül ettől a hátfájdalomtól félek, hátul középén a bordáknál... Ez ijesztő, hogy nem múlik el. Félek, mert nem sétálhatok le holnap reggel, mint tenném.
Mindenki náthás nálunk itthon... Egyébként 3 hete nem voltam sehol, egyszer felszerelésben postára.
Nem köhögök, csak napi 1-et max. Volt olyan 2 éve meg korábban is, hogy annyira köhögtem, hogy hánytam, meg bepisiltem. Most semmi ilyen...
Ez nem fedi a sürgős, vészhelyzet eset fogalmát.... Fáj a háta? Tényleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!