Mitol lehet szivdobogas érzet hatban?
Figyelt kérdés
Fekvesnel néha érzem a szivveresem a hátamban/ kezemben/valahol, amitől nem tudok elaludni és erre felriadok. Ez csak ritkán jön elő, általában ha sokáig fent vagyok és már nagyon fáradt vagyok. Pánikbeteg vagyok, sokat aggodalmaskodok dolgokon.. többször volt szív ultrahangom, EKG-m, semmi nagyobb eltérést nem találtak, azon kívül hogy kiskorom óta magasabb a pulzusom(90-100 körül). De nem kiugróan magas pulzus miatt érzem, mert ha ilyenkor megmerem, a szokásosat tapasztalom.2020. márc. 29. 06:27
1/4 anonim válasza:
Stressz. Nem fog elvinni nyugi.
2/4 anonim válasza:
Nekem is szokott lenni, én is panikbeteg vagyok vagyis voltam!
3/4 anonim válasza:
Ismeros, szinten zenesz.
Bar engem annyira ez a tunet nem erdekel, igy figyelmen kivul hagyom, nem is jelentkezik surun es nem is intenziv. Azt mondjak egyebkent, hogy a panikbetegeknek a haton fekves borzaszto, mert akar az egesz testukben erezhetik az eros szivdobogast, valoszinu nalad is ez all fenn.
4/4 anonim válasza:
Én inkább hason érzem , sőt hallom a fülemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!