Ha azt érzem, hogy ég a tüdőm, elkaptam a koronavírust?
Ill.annyi van még,hogy gyöngének érzem magam,de ez szerintem attól van,hogy mióta itthon vagyok,keveset mozgok,és ezért kevesebbet is eszek.Étvágyam van.
Sajnos hajlamos vagyok a hipochondriára.
Hétvégén nem tudom.
Tegnap hívtam a koronavonalat,ott akivel beszéltem,azt mondta,hogy ezek nem koronatünetek.
Nekem is ez volt 2 hetig.
Es sok emberrel beszeltem akik szinten hasonlokrol szamoltak be.
Ezt igy kijelenteni, hogy nem korona tunet, teszt nelkul, szerintem felelotlenseg, foleg mert volt akinek nem volt laza, volt aki nem kohogott, megis fertozott volt.
Szerintem a biztonsag kedveert izolald magad amennyire lehet, hogy ha az, akkor a kornyezeted ne kapja el.
Es ahogy tudod, hivd a haziorvost.
"Sajnos hajlamos vagyok a hipochondriára."
Ez mindent megmagyaráz. Amúgy stressztől is lehet, én pár hete napja rosszul éreztem magam, háziorvosom szerint elhúzódó influenza, nem volt lázam, nem köhögtem, gyakorlatilag semmi tünetem nem volt, csak egyszerűen rosszul éreztem magam. Azt mondta igyak sokat és pihenjek. Mivel idős vagyok 3. hete nem voltam sehol. Tegnapelőtt odáig fajult a helyzet, hogy este mentőt kellett hívni annyira rosszul voltam. A vérnyomásom az egekben volt, viszont az ekg és a vércukor normális volt. A mentős azt javasolta, hogy szedjek nyugtatót, valamint néha azért menjek ki egy kicsit sétálni a friss levegőre. Tegnap a háziorvosom felírt Frontint, vettem be tegnap is, ma is, sétáltam kb. fél órát (nem találkoztam senkivel) azóta sokkal jobban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!