Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elegem van már a Korona vírusból?

Elegem van már a Korona vírusból?

Figyelt kérdés
Csak engem irritál ennyire ez a dolog? Be tartom a Karantént, meg minden. De miert forog mar hónapok óta erről minden? Szerbiában élek és delután 5től reggel 5ig nem is lehet menni sehova. Mindentől megfogsztottak... valahogy úgy erzem hogy abba halok meg hogy nem tudom vegezni a dolgom mint hogy majd ebbe a vírusban. Nektek mi a véleményetek?

2020. márc. 26. 14:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ápolónőként engem az visel meg nagyon, h a kisfiamat nem láthatom, mert akkor ő is fokozott veszélynek lenne kitéve és azt soha sem bocsátanám meg magamnak, ha miattam történne vele valami. Én nagyon boldog lennék, ha a családommal tudnék most lenni.

Az én szüleim és nagyszüleim is Szerbiában élnek, aggódom értük, de annál többet nem tudok tenni. Tudom azt is, h ott a legtöbb kórházban még korszerűtlenebb az egészségügyi ellátás, mint itt, ezért is fontos nagyon a megelőzés. Itt is kellene már legalább a részleges kijárási tilalom, szerintem. Épp elég influenzás betegünk volt már az idén lélegeztetőgépen (idősek , akik kivétel nélkül meg is haltak) ahhoz, h tudjam, h ez a vírus nagyon veszélyes! Sajnos rosszabb a prognózisa, mint az influenzának. Annyit tudunk tenni, h felvesszük vele a harcot, összefogunk és kibírjuk h otthon kell maradnunk, ezen is túlleszünk egyszer, ami nem lesz könnyű, de most sajnos muszáj lemondanunk dolgokról mások és saját érdekünkben.

Mindenkinek kitartást!

2020. márc. 26. 15:54
 12/14 anonim ***** válasza:
69%

"Itt Magyarországon jó. Oda megyek, ahova akarok. "

Ez nem igaz. Menj fogorvoshoz. Ja nem tusz. Menj urológushoz ja nem tusz. Menj nőgyógyászhoz ja nem tudsz. Menj onkológiára ja nem tudsz. Menj moziba ja nem tudsz. Menj dolgozni ja nem tudsz, mert nincs munkahely.

2020. márc. 26. 16:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Én elmondtam a Kérdésemben is azt hogy be tartom a Karantént. Eddig sem jártam bulizgatni meg el lógni a városban. Engem csak kikészít hogy tönkre ment a napi rutinom amit évek óta csinálok. Szüleimben pedig csak az idegesít hogy pánikolnak. És ezt már nem bírom. Utolsónak pedig üzenem hogy neked is Kitartást, hálássak lehetünk az olyan dolgozóknak akik most kockáztatják az életüket értünk.
2020. márc. 26. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#13 Pedig ez lesz még úgy tűnik szeptemberig is.

Ha már 2 hétbe belerokkantatok, mi lesz 4 hónap alatt?

Kínában úgy állították meg hogy csak részlegesen indult újra az ipar és Orwelli szinten trackelik az embereket.

...

Az a bak ez Európában kb lehetetlen, mert szabadságjogok meg bla bla, ügyhogy 2-3 hónaponként, mikor már nem tartják be az emberek... fellángol újra. És újra ezrek halnak meg, újra lebénul az EÜ és újabb kijárási tilalom lesz.

Mert fegyelmezetlen szar nép a magyar. Meg az összes többi is.

Ázsia átveszi a világhatalmat, mert ők tudják ezt kezelni.

2020. márc. 26. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!