Mi lehetett ez januárban?
Újabb dolog jutott eszembe a betegséggel kapcsolatban. Először a férjem lett beteg, kis hőemelkedése volt, nem érezte jól magát. Valamint a munkahelyén napi szinten találkozott olasz kamionosokkal.
A néhány hét múlva beszerezhrto otthoni tesztek kimutatjak az antitest jelenlétét? Tehát ha vki már atesett a fertőzésen?
Pont ugyanigy vtunk, mi az egyik legfertozottebb europai orszagban elunk. 3 hetig azt hittem megfulladok, meg mondtam is a ferjemnek h nem is emlekszem, voltam e mar ilyen beteg. 6 napig lazas is voltam, aztan a gyermekunk is beleesett, o is 3 napig lazas volt, kohogott, vegul a ferjem szinten 1 hetig ugy volt , mint en. Nagyon furcsalltuk, mert egyebkent evekig nem vtunk soha betegek, ez meg egyik naprol a masikra kiutott.
Nem gondolom amugy h ha ez esetleg a korona lett is volna, h akkor mi mar vedve lennenk, csak fura egybeeses ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!