Mi lehet ez a bőrelváltozás? (KÉP)
Figyelt kérdés
Száraz, szinte kérges, hámlik (a hajnál emiatt korpásodás látható), rózsaszínes. Valaki látott már hasonlót? Mit használtatok rá?
Mindenképpen elmegyek bőrgyógyászhoz, amíg kisebb volt, csak szárazságnak gondoltam, de mostanában "megnőtt".
2020. márc. 22. 16:44
1/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem ugyanilyen a kezem a sok fertőtlenítőtől és nekem azt mondta a doktornő, hogy ekcéma szerű. Nem mosol sokat hajat, fertőtlenítesz mindent?
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi szépen a gyors választ. :)
Lehet valami abban, amit mondasz, mert akkor jelent meg először, amikor rövid ideig hajformázó spray-t használtam. De ennek már jó ideje, és nem tűnt el a folt.
Neked ajánlott az orvos valamilyen krémet az ekcémára?
2020. márc. 22. 17:05
3/5 anonim válasza:
Nekem nagyon erős krémet adott: Uriage (Bariéderm), de nekem csúnyább volt, vérzett kicsit, annyira száraz volt. De szerintem ha abbahagyod elmúlhat.
4/5 anonim válasza:
Bocsi, most láttam, hogy abbahagytad, de lehet, hogy a samponod továbbra is szárít. Szerintem ez a krém nagyon jó, amit én kaptam, de nagyon drága is. Nekem már muszáj volt.......
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a választ.
2020. márc. 22. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!