3 hete neha van nehezlegzesem, vagyis erzem hogy nagyobb levegot kell vennem. Melkass rontgenem negativ lett multheten. Ez lehet koronavirus, vagy mar reg megfulltam volna?
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 22:05
1/18 anonim válasza:
Lázad van? Száraz köhögés? Ez a kettő a legjellemzőbb tünet.
2/18 A kérdező kommentje:
Kohogesem van mar egy jo ideje, haziorvos is latott.
Lazam 3 het alatt egyszer sem volt
2020. márc. 20. 22:14
3/18 anonim válasza:
Folytasd a kivizsgálást, ha van rá lehetőség mostanában.
4/18 A kérdező kommentje:
Haziorvos szerint nincs ra ok.
2020. márc. 20. 22:20
5/18 anonim válasza:
Ha 3 hete van meg, akkor itt még híre sem volt a vírusnak. Voltál esetleg olyan országban, ahol már volt vírus? Vagy van ilyen ismerősöd? Kicsinek tartom a valószínűségét, hogy ez koronavírus lenne, az nem okoz 3 hétig változatlan tüneteket.
6/18 A kérdező kommentje:
Nem voltam, nem is volr olyan ismerosom.
Igen es a 3 hetbol 1 hetig meg tok jovoltam, csak visszaestem
2020. márc. 20. 22:27
7/18 anonim válasza:
Itt a GyK-n már mindenkinek az van. Ne olvass indexet, 444-et, facebookot, ne nézz RTL-t, ATV-t, és meggyogyulsz
8/18 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező? Hogy kezdődött?
9/18 anonim válasza:
Lehet hogy a pániktól van ez, a pánikbetegek nehezen vesznek levegőt, megnő a pulzusuk stb
10/18 A kérdező kommentje:
Kohecselgetek eleg sok szakad fel.
Alapvetoen jol vagyok, nehezlegzes este szokott lenni.
Van egy enyhe hipochinddriam is.
Remelem elmulik.
Meg 3 het alatt mar remelem komolyabb tubet lett volna ha korona.
2020. márc. 21. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!