Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Frontint hogy tudnék szerezni,...

Frontint hogy tudnék szerezni, van receptem, de nem akarok gyógyszertárba menni, mert önkaranténban vagyok és indokolatlan veszély lenne?

Figyelt kérdés
Hosszú sor van és rizikó csoportnál megmondták maradjunk otthon, de hogyan szerezzek Frontint? Nem jól aszom és ettől fölmehet a vérnyomásom

2020. márc. 20. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Istenem, ne hisztizzél már! 12 napja nem vagy képes lemenni a patikába, holott nem vagy beteg. Előbb-utóbb pedig kelleni fog az a fránya Frontin, mert beledilizel az aggódásba meg a bezártságba. Nincs tömeg a gyógyszertárakban azóta sem! Tegnap is ketten vártunk csak. Szedd már össze magad és ne az önkormányzattól várd a csodát, hacsak nem vagy kb. 70 éves..
2020. ápr. 1. 15:17
 12/13 A kérdező kommentje:
Ezt találtam, de nálunk nincs : [link]
2020. ápr. 8. 14:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Nos, ennyi idő alatt, míg szerencsétlenkedtél ennek a hatalmas problémának a megoldásával, azt hiszem - sikeresen le is szokták a Frontinról. Gratulálok!
2020. ápr. 8. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!