Agydaganat lehet akár?
Sziasztok. Most nem tudok fordulni orvoshoz a járvány miatt és rettentően félek..
Két héttel ezelőtt volt egy rohamom: nagyon dobogott a szívem, zsibbadt a bal karom, az agyamban furcsa lüktetést éreztem, lábaim elgyengültek, úgy éreztem, nem kapok levegőt.
Megmérték ügyeleten aznap este a vérnyomásom. Az nagyon alacsony volt, 90 valamennyi. Pulzusom magas.
Tegnap megint mentünk ügyeletre, mert a rohamom rosszabbodott. Alig kaptam levegőt. Előtte pár nappal meg folyamatossá vált ez a szédelgés és akármerre néztem, furcsán reagált a szemem. Nem tudom ezt így elmagyarázni, csak úgy mintha lomha lett volna.
Az ügyeleten megvizsgáltak. Alacsony volt a vérnyomásom de a pulzusom hirtelen 149-re felszökött. Majd vissza. Vérnyomásom pedig szintén alacsonynak mondták
Aztán a szédelgés+karzsibbadás elkezdődött ma is. Az alvásom is rossz.
Azt mondták az első vizsgálatkor, hogy pánikroham. Most kiegészítették azzal, hogy migrénroham lehet, de el kell mennem a neurológiára, mert ez már nem normális.
Rettentően félek, idegeskedni igaz, hogy szoktam, viszont ez már túlmutat a pánikon.
*Nem tudok orvoshoz fordulni= Kivizsgálást értettem ezalatt
Jav.
Egyáltalán nem utal ez agydaganatra, persze kizárni sem lehet...
Inkább vérnyomás,.keringés/endokrin és pszichés... sajnos a pánikroham totál olyen lehet.
Miért pont agydaganat? Nem utal rá semmi.
Eszel normálisan? Nincs cukorbetegséged meg semmi ilyesmi?
Egyébként az alacsony vérnyomásod miatt voltál rosszul, a pulzus az más, az nem vérnyomás
Nem ettem rendesen a napokban és ez tény.
Cukorbetegségről nem tudok.
A fejfájásom (?) kiterjedt mindenhova, furcsa érzés volt az egész fejemben
Csak körülírni tudom
Erosen panikrohamnak tunik. Es biztos, hogy belejatszik a tudat, hogy jaj, most nem lehet.
Jo lenne, ha nyugtatot haziorvos felirna, es legalabb akkor bevennel, ha neadjisten jelentkezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!