11/17 anonim válasza:
8-as látok egy kórházat betegekkel, öregekkel. Ezt bármelyik kórházban felvehették volna bármelyik influenzajárvány idején. Nem mondtam, hogy nem haltak meg emberek a koronavírus miatt, de ha tízszer többen haltak volna meg, akkor sem érte volna el bármelyik influenzajárvány idején elhunyt létszámot. Ezek tények, csak nem látod a kettős mércét.
12/17 anonim válasza:
20:40
"A házastársam kutató, most írta nekem a hivatalos adatokat, amit kb. a WHO és minden normális orvos is támogat. A héten tetőzik, onnantól fogva két hét még a lecsengése"
Ha valóban kutató lenne, akkor nem írnál ekkora hülyeséget!
Amúgy hol kutat?
A kukákban?!
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
Előző, igen a kukákban. A 60-61% már a múlt héten minden vírusos kérdés alá betrollkodott valami bagatellizáló hülyeséget. Bár akkor még nem volt kutató a férje/felesége.
15/17 anonim válasza:
Szerintem április vége ami európát illeti.
Nálunk nem lesz sok fertőzött.
(Nincs teszt-nincs fertőzött)
16/17 anonim válasza:
Szerintem julius vegere fog tetozni..jelenleg 340 valamennyi fertozott van,2 hete pedig kb 30 volt.Ezen gondolkozzatok el.
17/17 anonim válasza:
2-es, a kutató párod jóslata nem igazán igazolódott be...elég rossz kutató lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!