Ez lehet koronavírus, hívjam a zöld számot?
Nagyjából egy hete nagyon szeles nagyon hideg időben, 3 napig odakint töltöttem órákat, sapka nélkül. Erre meg volt a magam oka...
Hétfőn kezdtem köhögni. Azt gondoltam semmiség. Csak szimpla megfázás egy két-nap és elmúlik. El is mentem, orvoshoz, hogy jó legyen a lelkiismeretem. Ő is azt mondta, hogy ha nem találkoztam senkivel aki külföldön volt, vagy bizonyítottan koronás akkor nincs félni valóm.
Viszont azóta is tart.
A torkom egy kicsit száraz, váladékosat köhögök de azon túl teljesen jól érzem magam. Lázam nincs, csak egy kicsivel vagyok fáradtabb mint általában, bár tegnap a másnaposság miatt egész nap levert voltam. És mivel tegnap előtt is 2-3 órát ültem a hidegben, nem tudom eldönteni, hogy ez most valami vírus, vagy csak szimpla megfázás.
Azért kérdezem mert ez alatt az egy hét alatt rendszeresen jártam nagyszüleimhez, Ők egyenlőre tünetmentesek.
Meg az osztálytársaim, barátaim családját is féltem.
19/F
Ha betegen be tudsz b...szni (gondolom haverokkal) meg 2-3 órát ülni a hidegben akkor mit aggódsz?
Már úgyis megfertőztél 15 embert, amúgy meg nem vagy nagyon beteg.
Uram ég!
Mi lenne ha nem a jellemem kritizálnátok, hanem a kérdésre válaszolnátok?
Aki ezt megtette annak köszönöm.
Amíg nem lázasodok be addig nyugton maradok.
Kösz, hogy válaszoltál a kérdésre, Bmeg.
Egyébként, csak, hogy tudd, az orvosnál beiratkozni voltam, és egyéb egészségügyi problémával.
A koronára meg gondoltam rákérdezek ha már ott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!