Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fáj a torkom, illetve afták...

Fáj a torkom, illetve afták vannak a számban, viszont nem vagyok elég idős, hogy magam mehessek orvoshoz! Anyám pedig nem akar eljönni velem a korona vírus miatt. Többi lent?

Figyelt kérdés
Szóval fáj a torkom és afták vannak a számban, illetve ha nyelek akkor is fáj, és néha köhögök. Anyám nem ajánlja hogy ilyenkor jőjjön velem az orvoshoz. Én pedig nem vagyok elég idős, hogy egyedül menjek orvoshoz, szülővel kell menjek. Szerintetek mit csináljak? Ő szerinte kezdjek szedni antibiotikumot, viszont nem tudom. Gyorsan szeretnék meggyógyulni, hogy erős legyen az immunrendszerem.

2020. márc. 13. 15:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hova járunk orvoshoz? Az egészségházba!
2020. márc. 13. 16:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Aftàk nem tudok, hogy előfordulnak ilyenkor, viszont a tünetek mandula/torokgyulladàsra utalnak. Szedd az Antibiotikumot ès remènykedünk,jobb lesz. Ne pànikolj.
2020. márc. 15. 22:54
 13/15 A kérdező kommentje:
3 napig szedtem amoxicillint 500 mg-ot ami olyan mintha 1 hétig szedtem volna, így mondta anyám! Teljesen elmúlt minden, azért köszönöm aki nem csak szidott :D
2020. márc. 16. 12:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Hol laksz Szlovákiában?
2020. márc. 16. 12:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagykapos (Veľké Kapušany)
2020. márc. 16. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!