Ugye ez csak sima megfázás?
Figyelt kérdés
Tegnap kondizás után egy szál poloban indultam el haza, mivel meleg volt. Útközben felvettem a pulcsim, de igy is teljesen jol esett a kinti levego.
Miutan hazaertem, kb 2 orara ra elkezdett folyni az orrom, estere mar enyhe torokfajas...
Ma mar olyan szinten vagyok nathas, h allandoan fujom az orrom, a torokfajas tovabbra is enyhe, alig erzem, se lazam, se hoemelkedesem, orankent merem!
Ugye nem kell aggodnom a mostani helyzetben es ez csak egy megfazas??
Egyetemista vagyok, most ugysem megyek suliba, meg kb sehova az edzotermen kivul, itthon tudok maradni, remelem, gyorsan helyrejovok es nem kell jelenteni a haziorvosnak vagy barkinek...
2020. márc. 13. 14:12
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg sima megfázás. Ha rosszabbodik az állapotod, köhögni kezdesz, vagy belázasodsz, akkor hívd fel a háziorvosod. A helyedben otthon maradnék és pihennék, nem mennék közösségbe, ha nem muszáj.
2/4 anonim válasza:
A biztonság kedvéért konzultálnék a háziorvosommal a helyedben. Én valószínünek tartom, hogy ez csak egy sima megfázás, mert konditeremben voltál és feltételezem, hogy edzettél is. Ezek után elindultál haza---》 hideg ingerek( a népszerű tévhitet eloszlatva nem ettől fáztál meg, csak ez "készített elő rá") hazaértél és ott valószínüleg meleg volt szóval te itt "fáztál"( inkább náthásodtál) meg. Mondjuk ez csak az én elméletem, nem tudom nálatok milyen idő volt.
3/4 anonim válasza:
Köhögés a fő tünete a korona vírusnak! Nem kell minden náthát jelentgetni, túlparázni a tüneteket! Nevetséges!
4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:)
Egyébként mar van egy kis hoemelkedesem, kohogni nem köhögok egyáltalán...
2020. márc. 13. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!