Mikor neveznek egy betegséget, például idegrendszeri vagy bármilyen betegséget ritkának?
Ezt is köszönöm szépen,de mivel csak kicsit tudom angol nyelv alapjait,ezért az alapvető fordító programra volt szükségem,amiről mindannyian tudjuk,hogy nagy eséllyel sok benne a hiba a különböző nyelvek sajátos logikája miatt is,de akkor is köszönöm szépen,majd megkérem egy angol nyelven jól tudó barátomat,hogy fordítsa le nekem.
Egyébként tegnap este 2020.március 12.-én néztem meg mekkora Magyarország lakossága 2020. év elején és az eredmény 9 millió 696 ezer 932 fő és mint pár nappal ezelőtt megtudtam a betegségemmel és a betegségemmel egy betegség csoportba tartózó betegségekkel is foglalkozótól,az én betegségben szenvedő személyek velem együtt 28-30-an vagyunk és akkor ezek szerint tényleg nagyon ritka a betegségem,a betegségem neve röviden angolul Pank,magyarul neurodegeneráció agyi vasfelhalmozódással és én annak is az Atípusos formájában szenvedek és a betegségemnek a betegség csoportjának a neve NBIA ez magyarul szerintem úgy lehet,hogy Agyi vasfelhalmozódással járó idegrendszeri sérülés,de ez most csak egy tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!