Ha a corona virus tuneteit produkalnad te bemennel a korhazba?
Nem, gyerekem és háziállataim vannak, nem rohannék kórházba, ha nem súlyosak a tünetek. De elvonulnék a családtagjaimtól. Hatalmas a ház, legalább ennyi előnye legyen. Ha mindketten betegek lennénk a férjemmel, nem lenne értelme elvonulni, de nem tenném ki a gyereket annak a traumának, hogy idegenekhez kerül vagy ő is karanténba. Gyerekek eddig úgy tűnik, enyhe tünetekkel megússzák, ha igaz, úgyhogy én ha kell, eltitkolom, hogy az vagyok, én meg tudom oldani, hogy a munkám nagy részét otthonról csináljam. Annyi felelősség lenne bennem, hogy nem mennék emberek közé. De kórházba már csak akkor, ha kékülök. Nem bízom másra se a gyereket, se az állatokat, ha egyáltalán lenne bárki, aki vállalná őket.
Viszont szerintem most az elején még mindenkit visznek. Akár súlyos, akár nem. Vagy rosszul tudom?
Eszembe se jutna, ha nincsen lázam nincsen gond,ha lenne akkor lázcsillapító és irány dolgozni, dicsekedni meg nem dicsekednék senkinek.
Nem engedhetem meg magamnak azt a luxust hogy ne dolgozzak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!