Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha a corona virus tuneteit...

Ha a corona virus tuneteit produkalnad te bemennel a korhazba?

Figyelt kérdés
Vagy inkabb otthon kivarnad amig teljesen jol nem leszel? Tegyuk fel h harmincas eveidben jarsz, es tavmunkat vegzel, ergo otthonrol dolgozol fel se tunne senkinek.
2020. márc. 12. 16:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem, gyerekem és háziállataim vannak, nem rohannék kórházba, ha nem súlyosak a tünetek. De elvonulnék a családtagjaimtól. Hatalmas a ház, legalább ennyi előnye legyen. Ha mindketten betegek lennénk a férjemmel, nem lenne értelme elvonulni, de nem tenném ki a gyereket annak a traumának, hogy idegenekhez kerül vagy ő is karanténba. Gyerekek eddig úgy tűnik, enyhe tünetekkel megússzák, ha igaz, úgyhogy én ha kell, eltitkolom, hogy az vagyok, én meg tudom oldani, hogy a munkám nagy részét otthonról csináljam. Annyi felelősség lenne bennem, hogy nem mennék emberek közé. De kórházba már csak akkor, ha kékülök. Nem bízom másra se a gyereket, se az állatokat, ha egyáltalán lenne bárki, aki vállalná őket.

Viszont szerintem most az elején még mindenkit visznek. Akár súlyos, akár nem. Vagy rosszul tudom?

2020. márc. 12. 18:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod. Sokakat csak "megkértek", hogy maradjanak otthon, esetleg hatósági karantént rendeltek el, de otthon.
2020. márc. 12. 18:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Eszembe se jutna, ha nincsen lázam nincsen gond,ha lenne akkor lázcsillapító és irány dolgozni, dicsekedni meg nem dicsekednék senkinek.

Nem engedhetem meg magamnak azt a luxust hogy ne dolgozzak!

2020. márc. 12. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!