Később lehet bezárnak az iskolák a koronavírus miatt?
Figyelt kérdés
Szerintetek lesz iskolaszünet Magyarországon a koronavírus miatt? Megtartják a ballagásokat májusban vagy valószínűleg elmaradnak?2020. márc. 12. 15:05
1/8 anonim válasza:
Szerintem ha igy haladunk, bezárják igen. Ma is 3 új fertőzőtt van. De ha bezárják, tanévismétlés lesz, mindenkinek egész Magyarországon, tök mindegy hogy csak 2 hét szünet lesz.
2/8 anonim válasza:
Már rég be kellett volna zárni őket!!!!
3/8 anonim válasza:
Nem, nem fogják, egyrészt mert a gimbe járók fele nem külföldi diák, aki erasmussal jött az országba. Más részt pedig még mindig az az állás pont hogy a fiatalabb korosztály nem igazán kapja el a virust. A ballagás attól függ hogy alakul a következő 1-2 hónap.
Mellesleg aki a plusz 3 fertőzőttel dobálózik azzal közlöm hogy az még mindig csak 16 embert jelent, amiből legalább 9 külföldi.Több mint 9 millió a lakosságunk és hivatalosan akkor beszélhetünk járványról ha az országon belül 20 ezer fertőzött van.
4/8 anonim válasza:
Értem, de valljuk be, biztos hogy nem 16 beteg van.
5/8 anonim válasza:
Jó van még mondjum 60 valamennyi aki otthoni karanténban van mondjuk hogy ők is betegek, nem vagyok túl jó matekból de szerintem ez még így sincs meg száz sem
6/8 anonim válasza:
Ez az ismétlés dolog csak Gulyás hülyesége
7/8 anonim válasza:
Na meg is lett válaszolva a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!