Vajon, hogy reagálnak az emberiség ha most egy igazi veszélyes járvánnyal állnánk szemben?
1967-ben 10 millió embert fertőzött meg a feket himlő amelynél kb 15-20%-a halálozási rátája!
A 20. Században kb 300 millióan haltak bele!
Mindezt egy még sokkal lassabb világban, nem volt még fapados repkedés stb...
Azért van ez a műpánik mert az emberek elfelejtették, hogy milyen az igazi veszély? Meg a walking dead szintű filmekből veszik a nagy szakértelmet?
Cáfolatot kérek, érvekkel és NCBI cikkekkel,
(Ezt most benézted mert pont egy biosafety level 2-es víruslaborban is dolgozok. Szerencsére nem pathogénekkel, csak kipakolt génmódosító náthavírusokkal... persze nem vagyok virológus, ez tény. Viszont van némi rálátásom hogyan működnek a vírusok és elhiszem a járványügyi cikkeket, amik a szaklapokban jelentek meg. Mert én laikus vagyok, ők meg virológusok)
A linkelt kérdést én írtam ki.
Azóta rájöttem valamire:
Az 1918-19-es spanyonáthában 20-100 millió ember halt meg. A halálozási ráta 3% alatt volt, a Covid-19-é 3% felett.
A szezonális influenza halálozási rátája: 0,01-0,1 %.
Ja igen:
40 éves kortól már 4 %, s onnantól rohamosan emelkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!