Elkaphatom, illetve átadhatom a koronavírust a nagyszüleimnek?
A hétvégén találkozom velük, és félek, hogy megfertőzöm őket. Budapesten laknak, én jól vagyok, ők is.
Ha viselek szájmaszkot a buszon és kezet mosok miután odaértem, és közben is használom a kézfertőtlenítőt akkor nem lesz baj?
Vagy a vírus képes megélni a ruhámon, bőrömön?
Júniusra szerintem megáll a járvány, jók az előjelek a meleg országokban (az összes fellángoló góc 10-15 fokos helyen történt), így nem kell egy évet várni.
Inkább az a kérdés, ki látja el őket? Hogy tudnak bevásárolni? Mi lesz ha karantén lesz?
Nem a látogatás meg a felköszöntés a gond, hanem hogy ne menjenek ki az utcára védőfelszerelés nélkül.
Vajon hány nyugdíjasnak van kajatartalék otthon? Vagy FFP3 maszk?
Hát pont ezt mondom!
Normál karantén lesz, boltba mehet... de bármilyen maszk nélkül fog sorbaállni a 80 éves mamóka majd az egyetlen nyitvatartott boltban?
Mert SEMMI felszerelés nincs az öregeknél. Még orvosi maszk se.
Kínában, meg máshol 99%-ban maszkban jártak boltokba, mert megbüntettek ha nem volt rajtad. Csak így lehet megállítani a cseppfertőzést. Ha közel 100% maszkban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!