Ciszta, vakbél, vagy petefészek? Mire utal?
Hello
Barátnőmnek ovulációja óta enyhén szúr a jobb alfele, de ennyiben kimerül a dolog. Azt mondta alapból nem is érzi, csak néha mozdulatokra, vagy ha lent nyomja, de azt is csak néha. Mutatta hol érzi, hát kb a csípőcsont legaljától befelé. Ez másfél hete tart neki, nemsokára megjön a menstruációja. Tegnap este mértük a lázát, 36,9 volt, ma sem meleg. Holnap megyünk egy teljes vérképre. Ti mit gondoltok?
Én azt gondolom, mivel ez egy anonim oldal, nyugodtan fogalmazhatsz első szám egyes személyben, mert előbb-utóbb bele fogsz keveredni.
Ha tényleg a barátnődről van szó, akkor írja ki ő a kérdést, mert lehet hogy mi is akarunk kérdezni tőle, és gyorsabb, pontosabb választ kapunk, mintha valaki közvetít.
Vakbél nem húzódhatna el eddig semmiképp? Már többen is ezt mondták neki mondjuk. Hm.. Akkor lehet jobban megérné a hasi uh, az többet kimutatna erről talán. Csak azért kell úgymond "választani" a lehetőségek közül, mert magánba tudok vele elmenni, nincs itteni lakcím (diák) és a kettőt egybe már eszméletlen sok. Majdnem 40k
Teljes labor 14k
Hasi uh 20k
Akkor inkább úgy kérdezem, te melyiket csináltatnád meg előbb, melyik adna jobb kiindulási pontot? Ma már biztos kérnénk időpontot.
Most egy eü-s ismerősöm szintén azt mondta nekem a vakbélt ő kicsukná, inkább ciklikus eredetű vagy izom/izületi sérülés (mozgás és nyomásérzékenység miatt). Illetve hogy ha tüszőt vagy cisztát érez az menstruáció után elmúlhat.
Szia, érdeklődnék, hogy kiderült-e, mi volt a barátnőd baja? Ugyanezek a tüneteim vannak nekem is. (Vakbélgyulladást a vérkép és az uh nem mutatott)
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!