Ez szívritmus zavar lehet? Be vagyol sz*rva, valaki adjon tanácsot, kérema
Jaj istenem nagyon szépen köszönöm!
Néha ilyenkor megrémülök és olyan mintha gyomorideg lenne a mellkasomban egy pillanatig. Se akkor ez csak a saját hülyeségem. Örök hálám!
Jol irta az elozo, extrasystole-rol van szo.
Nem vagy mostanaban stresszesebb, idegesebb? Egyebkent igen, pszichés oka is lehet, ha allandoan ezen parázol!
A magnezium, B-vitamin tenyleg jo, de ha nagyon parázol, menj el kardiologiara, es csinalnak egy 24 oras (Holter vizsgalat) EKG-t.
Az extrasystole nem artalmas, altalaban mindenkinek szokott lenni, csak van aki eszreveszi, van aki nem.
Nagyon köszönöm a segítséget! Tudom jogy pl melledzés utan ia lehet mellkasi fájdalom szegycsontnál, meg ilyen apróságok, de szerintem biztos ami biztos alapon elmegyek a háziorvoshoz.
Stressz van de nem hiszem hogy több. Inkább kevesebbet pihenek, mert képtelen vagyok rá, túl aktív vagyok az elmúlt hetekben és nem tudok vele mit kezdeni.
Ha keveset pihensz, attol is lehet, persze.
Jo otlet elmenni a hazidokihoz, ártani nem artasz vele magadnak, max megnyugtat, h nincs semmi gaz :) lényeg, h ne panikolj, valszeg csak tulhajszoltad kicsit magad es megijedtel, ez normalis, amikor egy durva vizsgaidoszakban nekem is elojott, halalra rémültem😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!