Uristen nagyon félek, lehet vakbél?
Figyelt kérdés
Hello
Múlt héten kezdődött egy jobb oldali lágyéki szurkálással ami csak mozgásra jött elő. Peteérésnél jártam, akkor ez tipikus tünet ez nyugtatott meg. Hétvégére már sokat enyhült az érzékenység, mozgásra sem olyan rossz. De viszont nem múlt el. Én meg már össze vissza parázom. (diák vagyok, otthoni a házidokim vidéken) Viszont szinte csak nyomásra érzek szúrást, a csípőtől beljebb lent, lágyékban. Ha bal oldalt nyomok nem fáj, képes vagyok fekve lábat emelni. Tegnap este mértük hőmet, 36,5.
hétfő magánba vérvétel. Szerintetek?
2020. márc. 7. 07:47
11/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Vakbéllel a múlt héttől kezdve nem húztad volna eddig. Akár 24 óra alatt végez...
Akkor csak nyugi :D Hallgass a barátnődre ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!