Ezek az aranyér tünetei? Vagy gondoljak komolyabb bajra is?
Sziasztok!
Nemrég, jobban mondva tegnap fájdalmas volt a széklet, ezután arra letten figyelmes hogy van egy kis csomó a végbélnyílásomon,kemény, lilás színű, a vegbelnyilas is piros tehát gyulladtnak néz ki. Idáig nem volt ilyen panaszom, sem semmilyen elváltozás a végbélnyíláson, hírtelen alakult ki, valószínű ezen a héten, mert korábban nem volt ott. Pár hónap óta éreztem már ilyen erősebb "nyilalásokat" mintha a végbélben fájt volna de ez 1-2 másodpercig tartott, nem fordítottam rá különösebben figyelmet.
Vajon aranyeres tünetek ezek?
Nem szoktam análisan szexelni, székletem normális szokott lenni.
A dokihoz már kértem ma időpontot mert eléggé megijedtem. De csak 1 het múlva fogad. Addig bettem aranyeres kenőcsöt a gyógyszertárban.
Ha van tanácsotok, véglényeket osszátok meg belem is légyszi.
Remélem semmi komoly baj nincs. :(
21/L
Az írásodból az jön le, hogy nem sokat törődsz az étkezéseiddel, és ez most jelez neked. Sztem diétával meg fogod úszni a dolgot. Sok gyümölcs, lágy kaja. Minden nap széklet.
"véglényeket osszátok meg belem is légyszi."
Ez tetszett
Jaj bocsi tényleg, csak gyorsan írtam.
Az étkezésemmel is szoktak bajok lenni, elég étvágytalan vagyok, gasztroenterologushoz is van időpontom. Amúgy, mára el is mult, a gyógyszertárban beszereztem egy krémet aranyérre. De ha ugy is van programalasom, a dokihoz elmegyek.
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!