Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Influenzától szédülés?

Influenzától szédülés?

Figyelt kérdés
Négy napja kínlódok az influenzától.Izomfájdalom,orrfolyás,orrdugulás,émelygés,gyomorfájás,levertség.Lázam csak egy napig volt,fejem nem fáj,nem köhögök.A problémám az,hogy ma nagyon elkezdtem szédülni.Már tegnap is vitt a fejem de ma forog minden,menni alig tudok.Lehajolni nem merek,mert forog minden.Mitől lehet ez?

2020. márc. 6. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Mi lenne? Koronavírus! :D
2020. márc. 6. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Az hát.
2020. márc. 6. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ittál eleget?

Amúgy nem meglepő a szédülés ilyenkor.... igaz én nem szoktam, viszont a fejem az rohadtul meg tud fájdulni ilyenkor...

Szerencsére én 5 évente kapom el az influenzát.

2020. márc. 6. 17:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Igyekszem inni,bár nem eleget sajnos.Borzalmas a közérzetem,nehéz a fejem és nagyon szédülök.Nem tudom mikor leszek már jobban.Vagy mikortól várható javulás..
2020. márc. 7. 09:34
 5/6 Nikita1989 válasza:
100%
Szia! Én már lassan 5 napja szenvedek az influenzából, de kezdem azt hinni sose lesz vége. Az első két nap iszonyatos fejfájás halánték illetve szemkörnyék csont fájdalom ami nagyon ki készített. Erre mondta a doki hogy arc-homloküreg gyulladás(szövődmény) amire antibiotikumot és apranaxot kaptam. Tegnap elég jól voltam, de ma mint ahogy Te is írod szédülök egész nap. Fél se tudok kelni.Már rohadtul unom. Neked jobbulást kívánok! 😊
2020. márc. 7. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Remélem jobban vagy.
2020. márc. 11. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!