Most, hogy Magyarországon is itt a koronavírus, van ok aggódni?
Szerintem tegyél meg mindent, amit lehet, hogy elkerüld a vírust!
Ha lehet, ne utazz tömegközlekedéssel, ne menj olyan helyekre, ahol sok ember van (bevásárlóközpont, focimeccs, koncert, stb.), ne nyúlj az arcodhoz nyilvános helyen, ,illetve fertőtlenítsd gyakran a kezed.
Tudom, hogy kicsi az esély, hogy konkrétan te betegedj meg a 10 millió magyarból, de ha mégis megtörténik, akkor már hiába a statisztikák...
Köszönöm 3-as!
Az a baj, hogy nem értem miért van suli ilyenkor. Nem nagyon tudok mit csinálni, ott vagyok több mint 1000 ember között minden hétköznap
Hívjatok papot szerintem!
B+, anya vagyok, 35 éves, 10 éves a lányom, lenne kit féltenem hidd el!
De ez a pánikkeltés az idegeimre megy.
Képzeld, kb fél óra múlva indulunk bevásárolni (nem bekamrázni!!!) kocsival megyünk mint mindig.
Szerinted mennyien lesznek a Tescoban, Lidlben?
Mint hangyák a bolyban! Ott nem kaphatunk el valamit? Dehogynem. Csak az pont nem a koronavírus lesz!
Mint minden évben, most is "kellett" valami amivel lehet riogatni az embereket.
"Az a baj, hogy nem értem miért van suli ilyenkor."
Miért, szerinted mit kellene csinálni, bezárni az iskolákat? Mennyi időre? Lehet több hónap is, amíg lecseng a járvány. Arról nem is beszélve, hogy hiába zárnák be az iskolákat, ha a szülők dolgozni járnak ők is elkaphatják aztán megfertőzhetik a gyerekeiket.
#8-as A Kérdező úgy gondolja, hogy se iskola, se munkahely ne legyen nyitva, semmit ne üzemeltessenek az országban, mert jujjj, mi lesz itt? 😂
Közel lakunk a Visontán Erőműhöz, majd mondom páromnak, javasolja már kint, hogy álljanak le a blokkok, mert a koronavírus... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!