Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Veszélyes norvégiába utazni?

Veszélyes norvégiába utazni?

Figyelt kérdés
90 koronavírusos van az országban. Tromsore mennék ahol több fertőzött is van. Ti mit tennétek? Dönthetek úgy is hogy lemonom.

2020. márc. 5. 21:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Lemondom*
2020. márc. 5. 22:08
 2/6 DanSmith07 válasza:
100%

Több dologtól is függ. Hány éves vagy? Van-e családod? Milyen munkakörben dolgozol? Egyszóval mérlegelned kell a kockázatot hazatérésed alkalmával. Ha fiatal vagy, kevésbé veszélyesek rád a tünetek, ám lehetsz gazdatest, így akár visszatérve, a helyi közösségre, de akár idősebb családtagjaidra is veszélyt jelenthetsz, ha netalán megfertőznéd őket.

Én pont holnap utazok Horvátországba, szintén fertőzött területre, habár csekélyebb mértékben. Figyelek a higiéniára, maszkot is vettem. Nem lesz gond, remélem. Hazatértemkor figyelni fogok a tömeg és az idősebb családtagjaim kerülésére, védelmére. További biztonságot nyújthat, ha regisztrálod magadat a konzuli szolgálat rendszerébe, így tudni fognak rólad, segítenek, ha elfajulna a helyzet. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy nagy mértékben fel van nagyítva a helyzet, így a valóság távol áll a médiumok által híresztelt "valóságtól".

2020. márc. 5. 22:10
 3/6 DanSmith07 válasza:
Na és persze miért mész oda? Az is mérvadó lehet a döntésnél.
2020. márc. 5. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Igen, most mindenhová veszélyes, maradj a seggeden te is!
2020. márc. 6. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Fiatal vagyok,nem attól félek hogy elkapom, hanem hogy tovább adom. Munkaügyben megyek, elég jól megfizetnék, meg lenne egy állásinterú. De még gondolkozom rajta.. #1 melyik városba vagy? Rijeka?
2020. márc. 6. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem menj, csak figyrlj a higeniara.
2020. márc. 7. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!