Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől narancssárga a vizeletem?

Mitől narancssárga a vizeletem?

Figyelt kérdés

Eddig soha sem volt hasonló, mindig halványsárga volt, felkeles után egy kicsivel sötétebb sárga, de gondolom ez normális. Sok vizet iszok általánosságába napi 2l biztos vagyok benne megiszom. Kb 3 4 napja vettem észre egyre sárgul a vizeletem, vagyis a reggeli, napközbeni még nem változott színben, ugyan olyan halványsárga vagy kicsit sötétebb

Homoktövis tablettát szerek kb egy hete, napi 2 tablettát, lehet ettől narancssárga a vizeletem ? (E melett az anyagcserém is jobban beindult, napi 2x nagy wczek.) A tegnap tényleg kevesebb vizet ittam mint ahogy szoktam, de ma reggel nagyon megijedtem nagyon tömény narancssárga volt a vizeletem, sötét sötét.

Valakinek volt hasonló problémája?

2020. márc. 5. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Homoktövis tablettától van! Vitaminok is sárgávà szinezik. Sőt! A b.vitaminok neonsárgára szinezik a vizeletet.
2020. márc. 5. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Sok narancsot, sütőtököt vagy sárgarépát eszel.
2020. márc. 5. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. Nem ettem egyiket sem ezek közül, sajnos

Most voltam wcn és ismét halványsárga D

Lehet tényleg a tablettától volt, este is vettem be belole

2020. márc. 5. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Vagy valaki izzót cserélt a napokban a retyón.
2020. márc. 5. 21:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Akár :))
2020. márc. 19. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!