2 hónapja nagyon rossz a gyomrom, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hónapban vettem észre, hogy elég rossz az emésztésem. Gyakran puffadok, erőteljes bélmozgásaim vannak( konkrétan a terhességen is gondolkodtam már, de 4 negatív teszt után remélhetőleg nem erről van szó. )
A terhessegtol valo felelem miatti szorongástól lehetnek hasonló tünetek?
Folyamatos teltségérzetem is van, a minap egyszer hánytam is, epét.
Székrekedésem is van, de ez korábban is fennálló probléma volt.
Azt tudni kell,hogy sajnos nem sportolok,de most jelenleg itthon vagyok és kevésbé vagyok aktív, mint korábban, nem járkálok,nem gyalogolok annyit. Erre is gondoltam már, mert azóta jelentkeztek ezek a tünetek,mióta huzamosabb ideje itthon vagyok. Emiatt romolhat az emésztés?
2020. márc. 3. 23:08
1/2 anonim válasza:
Glutén vagy laktózérzékenység esetleg? Nálam ezek okozzák
2/2 anonim válasza:
Ha hónapok óta tart, ez inkább ételallergia/intolerancia lesz. Menj el gasztroenterológiára, ott kiderítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!