Mi a bajom? Tüdőgyulladás?
Szárazköhögés, mellkasi fájdalom... szerdán a torkom fájt borzalmasan, de az másnapra elmúlt, azóta köhögök, de egyre rosszabb... pénteken nem rendelt az orvos, ügyeletre azért nem szaladnék egy köhögéssel, de valamit jó lenne teeni ellene/szedni rá, de azt sem tudom, mi a bajom, így nehéz :( Minden ismert betegség, ami mellkasfájdalom+köhögéssel jár, ott írnak lázt is, de én nem vagyok és nem is voltam lázas... így hiába guglizok... 30 éves nő vagyok, ha ez számít...
mi lehet ez? Mit egyek/szedjek/csináljak?
Pont most olvastam egy influenza/nátha összehasonlító írást, az alapján tipikus nátha. Bár az erős köhögés influenzára jellemzőbb, az összes többi inkább szimpla megfázásra.
Én náthás voltam kb. 10 napja, az elkezdett múlni, erre most 2. napja hőemelkedésem van, 37.2 😕 Én 27 vagyok.
Nálam influenza ritkán jár lázzal,tehát az is lehet.
Sokszor volt tüdőgyulladásom de csak az esetek 1/3 ában voltam lázas.
Én elsétálnék az ügyeletre,hogy meghallgassák a tüdöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!