Mi lehet a torkomon?
Figyelt kérdés
Valaki váladék nem tudom leírni micsoda.. Sokszor érzem, hogy ott van a torkomon és csak ha nagyon erőset nyelek akkor megy “le”, de vissza is megy egy kicsi.. Mi lehet ez? Mit tegyek ellene?2020. febr. 27. 17:29
1/5 A kérdező kommentje:
valami*
2020. febr. 27. 17:39
2/5 anonim válasza:
Torokgyulladás, ugyanez volt velem is, már minden tünetem eltünt (orrfúlyás, hőemlkedés, stb) és utána még fájt a torkom nyelésnél. Valszeg bakteriális torokgyulladás, ha 3-4 nap múlva sem múlik menj el orvoshoz, viszont ha erős az immunrendszered, és szedsz pl Tantum Verdés cukrot, sós vizes gargalizálsz akkor magától is elmúlik. Én nekem se kellett antibiotikum
3/5 anonim válasza:
Mutasd.
Lehet torokgyulladás vagy reflux.
4/5 A kérdező kommentje:
Kicsit régebb óta van ez, nem fáj a torkom se semmi. De érzem hogy van ott valami cucc és csak akkor tűnik el ha egy kicsit erősebben nyelek..
2020. febr. 28. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!